Top 5 seværdigheder der er værd at opleve ved en helikoptertur over Århus 

Århus bedre kendt som smilets by, er de seneste år blomstret vildt op og der er kommet helt nyt liv til den fantastiske by, hvilket gør den til en attraktiv destination for en helikopterflyvetur. Det er noget helt andet at opleve den pulserende by fra flere meters højde, og vi guider dig derfor til hvilke seværdigheder du bør opleve fra luften. 

Der er ikke noget mere adreanalinsusende end når man sætter sig ind i en helikopter, spænder sikkerhedsselen og langsomt mærker hvordan langsomt hæver sig højere og højere fra jorden. En fantastisk oplevelse, som giver dig muligheden for at se byen fra fugleperspektiv og genopdage storheden i de ellers hjemmevante omgivelser. Du kan læse mere om helikoptertur over Århus her.  

Isbjerget 

På kanten af havnekajen i Århus ligger isbjerget, der med sine hvide skulpturelle facader, gør sig særligt bemærket blandt det øvrige boligbyggeri. Om aftenen fremtræder isbjerget virkelig, når det lyser klart op i mørket, og spejler sig i det glinsende vand.  Dette er et smukt udsyn oppefra, og bestemt et billede værd at ligge i fotoalbummet. 

Århus domkirke 

Man kan ikke undgå at flyve forbi Århus domkirke, som med sine 93 meter udgør Danmarks længste kirke. Kirketårnet rager højt op i bybilledet, og er et yderst flot syn med sine mange fine og finurlige detaljer. 

Aros kunstmuseum 

I hjertet af Århus ligger det famøse kunstmuseum Aros placeret, der med sine 9000 værker er blevet berømt verden over. Oplev det spektakulære kunstværk your rainbow panorama oppefra, og se hvordan det i mørkets frembrud lyser hele byen op. For at sikre den mest optimale flyvetur og det bedste udsyn, anbefales det, at man undlader at flyve i blæsevejr, ved isslag og når der er store skyer på himlen. Dette er det værste vejr at flyve i. 

Den gamle by   

Når du flyver hen over Århus, bør du også tage et smut forbi den velkendte gamle by. Denne seværdighed er hele Danmarks historie samlet på et sted, og det er noget helt særligt at opleve de mange ældre bygninger fra luften. Her skabes et helhedsbillede af den fine by, og er bestemt et historisk mindepunkt. 

Åen 

Århus å gennemløber Århus ådal, og rundt om finder du hyggelige cafeer og restauranter som ligger som perler på en snor. Der er altid et pulserende natteliv, og generelt en hyggelig atmosfære med masser af lys og mennesker.