Sådan tager du flotte billeder til din blog

Som du sikkert har bemærket, findes der et utal af blogs på internettet. Blogs om alt lige fra mad, skønhed, rejser, sport og livsstil. Der kan være gode penge at tjene på en blog, og har man en blog, er det vigtigt med gode billeder. Folk gider ikke se på dårlige billeder, og det giver et sjusket og uprofessionelt udtryk.

Hvis du også har en blog, eller overvejer at starte en, så læs med her, hvor vi giver dig tre gode tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du tager billeder til din blog.

Det skal du være opmærksom på

Først og fremmest skal der være et godt lys, når du tager billeder. Det kan være rigtigt flot og naturligt med dagslys, men du må finde et sted i huset, hvor der kommer meget lys ind, og det går ikke på en gråvejrsdag. Tager du billeder udendørs om aftenen, kan du anskaffe en udendørslampe fra fra f.eks. GP Batteries, så du er sikker på at få et godt lys til dit billede.

Hvis du tager billeder af personer, så sørg for at have et hårspænde med, så du har det, hvis du skulle få brug for det til at sætte modellens hår. Det kan f.eks. være praktisk, hvis det blæser meget, og modellens hår flyver til alle sider.

Herudover skal du naturligvis også tænke på at arrangere objekterne, du fotografere, så de ligger eller står pænt. Dette er noget, du kan planlægge og forberede i forvejen, så du ved lige, hvor tingene skal være, når du skal fotografere. Tænk gerne i kontraster og skæve vinkler.

Med disse tips er du godt på vej til at få nogle gode billeder i kassen, næste gang du skal på fotooptagelse til din blog, og husk; øvelse gør mester.