Brug din lørdag aften på det nyeste fra spilverdenen 

Hvis du har opbrugt din Netflix-kvote for i år, så kan det være, du skulle prøve at kaste dig over spillenes verden. Der findes nemlig masser af spændende titler til både PlayStation og Xbox, og du behøver slet ikke være gamer for at komme i gang. Så læn dig tilbage i sofaen med en controller i hånden, nyd at du har hele aftenen foran dig og leve dig ind i det bedste fra spillenes verden.   

Der bliver stillet store krav til underholdningen i dag. Det er ikke nok bare at være passiv observatør længere, for underholdningen i dag skal være langt mere interaktiv. Og derfor er computerspillet populært som aldrig før. Nogle vælger endda at gøre en levevej ud af det, mens andre sidder og kigger på, at de spiller deres favoritspil. 

Så langt behøver du ikke gå. Hvis du har en PlayStation eller Xbox stående derhjemme, så kan du sikre din underholdning for weekenden uden at bekymre dig om dit daglige levebrød. For der findes tonsvis af gode spil derude, der giver dig muligheden for at forsvinde helt ind i deres verden 

Det Vilde Vest og jordens undergang 

Du tænker måske ikke at heste, cowboys og revolvere er det mest sindsoprivende, du kan foretage dig en lørdag aften. Men i stedet for at se en Western i fjernsynet, så kan du selv leve dig ind i den. Red Dead Redemption og særligt 2’eren fra 2018 tilbyder netop denne indlevelse i en autentisk historie, der giver dig mulighed for at udforske det Vilde Vesten i 1800-tallets USA. Tættere kommer du ikke på lugten af krudt og hestemøg.  

Hvis du interesserer dig mere for nutiden og måske endda, hvad der kunne ske i fremtiden, så er The Last of Us 1 og 2 måske lige din kop te. Historien er igennem i centrum, mens vi følger to skæbner igennem et zombiehærget USA. Pointen er, at du ikke skal skyde zombies hele tiden, men langsomt lærer karaktererne at kende. Og det er det hele værd.  

En anden type spil, som ikke kræver indlevelse, men til gengæld giver dig masser af god underholdning er online casino spil. Her har du muligheden for at vinde penge og præmier. Spil roulette, når du er færdig med din PlayStation for aftenen, og afslut dagen med at se, hvor langt dit held kan række. Måske er du heldig med at vinde den helt store gevinst.